Live Residence - Apartamente Bucuresti

Laura Giurcanu s-a întors acasă de la „Survivor România”. Cum au așteptat-o părinții la aeroport
După mai bine de două luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Laura Giurcanu a ajuns acasă, unde a fost așteptată la aeroport de întreaga familie. Mama fostei concurente de la „Survivor România” i-a pregătit fiicei sale o grămadă de bunătăți. Chifle, sarmale, salata de vinete, ecleruri, cozonac, plăcintă, toate acestea au fost pregătite cu multă dragoste pentru Laura Giurcanu. Faimoasa s-a bucurat nespus să își revadă întreaga familie.

Pentru că în lunile petrecute la „Survivor România” mâncarea i-a lipsit foarte mult, Laura se răsfață acum cu multe preparate delicioase.

Atunci când a plecat în Republica Dominicană, Laura Giurcanu cântărea 66 de kilograme, iar când a ieșit din competiție avea 61 de kilograme. În cele aproape trei luni petrecute la „Survivor România”, fosta concurentă a slăbit 5 kilograme.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a spus Laura Giurcanu după ce a fost eliminată din competiție.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/entertainment/laura-giurcanu-s-a-intors-acasa-de-la-survivor-romania-4080877

VIZIONARE crossmenu