Live Residence - Apartamente Bucuresti

VIDEO | Panică la un concert din București, după ce un participant a pulverizat cu un spray lacrimogen. Tinerii s-au înghesuit spre ieșire și s-au călcat în picioare
Clubul Trapsodia situat pe strada Băiculeşti din sectorul 1 al Capitalei a fost plin sâmbătă seara de tineri care participau la un concert. După cum se poate vedea chiar din imaginile postate pe Instagram de organizatori, toate biletele au fost vândute.

La un moment dat însă, unul dintre participanți a pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen, iar oamenii au fugit spre ieșire. Aceștia s-au călcat în picioare și s-au împins pentru a putea părăsi clădirea. Mai multe imagini au fost postate de participanți pe Tik Tok. În filmare se aude cum tinerii țipă îngroziți.

„Care a dat cu spray, măi?” se aude un tânăr pe filmare, aceștia și-au acoperit nasul și gura cu haine pentru a nu inhala substanța.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 1 noaptea, atunci când au fost sesizați prin apel la 112 că „pe parcursul unui concert, ce se desfășura într-o hală din sectorul 1, un participant ar fi pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen”. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje medicale.

Au fost identificate nouă persoane, care părăsiseră incinta. Aceștia au fost evaluați medical, însă nu au fost transportați la spital.

„Ulterior, o unitate spitalicească din sectorul 1, a sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană s-a prezentat la camera de gardă acuzând o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante, persoană care a participat la același spectacol”, a mai transmis Poliția Capitalei.

O reacție a venit și din partea organizatorilor.

„S-au luat la bătaie doi indivizi, iar unul dintre ei a dat cu spray paralizant. De acolo au degenerat lucrurile, oamenii fiind speriați și mergând spre ușile de la ieșire, unde s-au înghesuit și s-au împiedicat”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/video-panica-la-un-concert-din-bucuresti-dupa-ce-ce-un-participant-a-pulverizat-cu-un-spray-lacrimogen-tinerii-s-au-inghesuit-spre-iesire-si-s-au-calcat-in-picioare-4088754

VIZIONARE crossmenu