Live Residence - Apartamente Bucuresti

Percheziții în București și Ilfov la persoane bănuite de furt calificat. Patru bărbați au fost reținuți
Mai multe persoane ar fi sustras din incinta unor societăți comerciale, cu punctele de lucru în municipiul București și în județul Ilfov, cartușe de țigări, de diferite mărci, băuturi alcoolice și sumele de bani găsite în cutiile de valori ale acestora. Ancheta a stabilit că prejudiciul produs societăților comerciale este de peste 50.000 de lei.

„În cursul zilei de 19 aprilie a.c. au fost puse în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în Capitală și în județul Ilfov, în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, iar 3 persoane au fost depistate și conduse la audieri”, transmite Poliția Capitalei.

Din probatoriul administrat a rezultat că în datele de 7 și 13 martie, precum și la data de 11 aprilie, bărbații ar fi forțat ușile de acces ale punctelor de lucru, ar fi dezactivat sistemele de alarmă, pătrunzând astfel în spațiile unde se aflau bunurile și banii.

Față de 3 bărbați bănuiți de furt calificat, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior instanța dispunând arestarea preventivă pentru doi dintre aceștia. Față de cel de-al treilea bărbat, procurorul a dispus continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar.

Ieri, 20 aprilie, un alt bărbat, de 32 de ani, ce se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat, imobilizat, condus la audieri și ulterior reținut, urmând a fi prezentat magistraților.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/perchezitii-in-bucuresti-si-ilfov-la-persoane-banuite-de-furt-calificat-fortau-usile-de-acces-ale-punctelor-de-lucru-si-dezactivau-sistemele-de-alarma-4094224

VIZIONARE crossmenu