Live Residence - Apartamente Bucuresti

Alertă falsă cu bombă la bordul unui avion de pe Aeroportul Otopeni
UPDATE ora 9.28: Alerta cu bombă pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni a fost falsă, a informat SRI.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 6.00, în această dimineață. În urma alertei, s-a constituit o celulă de criză la nivelul aeroportului formată din specialiști din cadrul Serviciului Român de Informații și polițiștii de la Transporturi Aeriene și Frontieră.

„În urma unui apel anonim la 112 care amenința că la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze la ora 6.00 se află o bombă, s-a constituit o celulă de criză la nivelul Aeroportului Internațional Henri Coandă București. În cadrul acestei celule s-a stabilit evacuarea pasagerilor din aeronavă și în acest moment pirotehniștii Brigăzii Antiteroriste din cadrul SRI efectuează cercetări”, anunță SRI, într-un comunicat.

În prezent, echipele speciale verifică avionul și bagajele pasagerilor.

„Pasagerii din aeronavă sunt debarcați și verificați, precum și bagajele acestora, de către o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații”, anunță Poliția Română, într-un comunicat.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/alerta-cu-bomba-la-o-aeronava-care-se-pregatea-sa-decoleze-de-pe-henri-coanda-otopeni-4104205

VIZIONARE crossmenu