Live Residence - Apartamente Bucuresti

VIDEO | Momentul în care un tramvai lovește patru mașini, într-o intersecție din București
UPDATE ORA 20:08: Reprezentanții Societăţii de Transport Bucureşti au transmis, marți seara, că vatmanul tramvaiului este cercetat disciplinar, iar până la luarea unei decizii nu va mai fi repartizat pe traseu.

„Menţionăm că tramvaiul tip V3A-M, implicat în accident, a fost verificat de către echipa de întreţinere a depoului, înainte de a ieşi în traseu, constatându-se că acesta corespunde din punct de vedere tehnic, toate sistemele de frânare (frâna de staţionare, frâna electrică de serviciu, frâna de urgenţă cu patina electromagnetică şi frâna cu solenoid) fiind în parametri normali de funcţionare”, au transmis reprezentanții STB.

Totodată, STB A MAI precizeazat că, anual, personalul de mişcare al Societăţii este supus unui control medical, care include şi testări psihologice.

Accidentul a avut loc duminică, 1 mai, în jurul orei 14:00, când tramvaiul care circula pe linia 25 a ajuns în zona Bulevardului Timișoara, aproape de intersecția cu Valea Oltului. În loc să oprească în stație, tramvaiul a continuat drumul și a lovit mai multe mașini care erau în intersecție. Mai exact, a lovit în plin un vehicul, pe care l-a împins apoi în celelalte. Momentul a fost surprins de camera instalată la bordul tramvaiului.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului. O anchetă este acum în desfășurare, urmând să fie stabilit dacă vatmanul este de vină pentru incident.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/video-momentul-in-care-un-tramvai-a-spulberat-patru-masini-intr-o-intersectie-din-bucuresti-4110552

VIZIONARE crossmenu