Live Residence - Apartamente Bucuresti

VIDEO | Șofer scos cu forța din mașină, după un scandal în trafic. Polițiștii i-au spart geamul și apoi l-au imobilizat
Scena începe cu un polițist care îi spune unui coleg că șoferul refuză să se legitimeze. Agentul se prezintă și îi cere din nou actele, spunându-i că a fost un accident și că trebuie să se legitimeze.

„Dă-mi amendă, hai că am treabă”, se aude șoferul, care devine apoi și mai recalcitrant. „Nu aveți treabă, acum avem noi treabă cu dv.”, îi spune polițistul.

Urmează un dialog aprins, șoferul amenințându-l pe polițist.

Șofer: „N-aveți nicio treabă cu mine, că n-ați fost la locul faptei”.Polițist: „Nu contează, ați fugit de la locul faptei”.

Șofer: „N-am fugit de la niciun loc al faptei. Mergi la mașină și vezi, are ceva?”.Polițist: „Domnule, nu mai țipați la mine. Are mașina ei”.

Șofer: „Vrei să cobor? Dacă cobor, te nenorocesc, ești nebun?!”.

Șoferul încearcă apoi să plece cu mașina și refuză să oprească motorul.

„Rămâneți aici, că intrați în mașina mea! Rămâneți pe loc! Rămâneți pe loc, vă rog! Rămâneți pe loc, v-am zis! Rămâneți pe loc, v-am zis! Coborâți din mașină!”, îi spune polițistul, când bărbatul încearcă să plece.

În cele din urmă, polițistul sparge geamul autoturismului, deschide ușa și îl scoate pe șofer, pe care îl imobilizează.

Bărbatul a fost reținut și este cercetat acum pentru ultraj prin amenințare.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/video-sofer-scos-cu-forta-din-masina-dupa-un-scandal-in-trafic-politistii-i-au-spart-geamul-si-apoi-l-au-imobilizat-4112565

VIZIONARE crossmenu