Live Residence - Apartamente Bucuresti

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, reținut și audiat într-un dosar de proxenetism și nerespectare a regimului armelor
Interlopul Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, a ajuns la spital, la începutul anului 2020, după ce a fost tăiat cu o sabie, în timpul unui conflict între clanuri.

Potrivit comunicatului Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce un bărbat de 29 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, în care își amenința și intimida rivalii.

„De asemenea, a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale”, se mai arată în comunicat.

Anchetatorii au identificat și audiat zeci de clienți, aflând că serviciile de prostituție erau plătite cu sume cuprinse între 150 și 400 de lei.

Totodată, pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, polițiștii au descoperit în mașina bărbatului de 29 de ani un pistol letal și muniție.

Patru persoane, dintre care trei bărbați, de 29, 34 și 27 de ani și femeia de 23 de ani, au fost reținuți.

„Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, mai arată comunicatul Poliției.

Operațiunea a avut sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/bebino-clan-sportivi-retinut-proxenetism-arme-4114599

VIZIONARE crossmenu