Live Residence - Apartamente Bucuresti

Cine este tânărul poliţist care a scos cu forţa din maşină un şofer recalcitrant. „A acționat imediat, ferm și fără echivoc”
„Are 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018. Andrei, ai și felicitările noastre pentru modul în care ai acționat!”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne într-o postare pe Facebook.

Tânărul agent de poliție a intervenit alături de un coleg de al său după ce a primit o sesizare potrivit căreia un șofer a fugit de la fața locului în urma unei tamponări.

Bărbatul de la volan a refuzat să se legimiteze în fața echipajului, amenințându-l chiar cu bătaia pe agentul de poliție.

În cele din urmă, pentru că șoferul încerca să fugă cu mașina, polițistul a spart geamul autoturismului și a deschis ușa pentru a-l scoate pe acesta în afara mașinii și pentru a-l imobiliza.

„Colegul nostru a acționat imediat, ferm și fără echivoc. Astfel, conducătorul auto a fost scos din mașină și imobilizat.”, mai spun reprezentanții MAI.

Întreaga scenă a fost filmată și publicată pe pagina Sindicatul Polițiștilor – Sidepol București.

Bărbatul a fost reținut și este cercetat acum pentru ultraj prin amenințare.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/cine-este-politistul-care-a-imobilizat-un-sofer-fugar-bucuresti-4115405

VIZIONARE crossmenu