Live Residence - Apartamente Bucuresti

Femeie târâtă câțiva metri de un tramvai în București, după ce a încercat să urce cu un cărucior în care era un bebeluş
UPDATE ora 16.50. Poliția Capitalei a transmis un comunicat cu privire la incidentul de ieri, 5 mai. Potrivit acestuia, poliția a fost sezisată prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment pe Șos. Alexandria, iar la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19.

Aceșia au constatat din primele verificări faptul că o familie, respectiv o femeie și un bărbat, ar fi încercat să urce în tramvaiul 32 căruciorul în care se afla și copilul lor, tatăl fiind deja pe treptele tramvaiului, iar mama jos, pe peron, pentru a împinge căruciorul, moment în care vatmanul s-a deplasat câțiva metri din stație, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

„La fața locului s-au deplasat și polițiștii Brigăzii Rutiere, care au preluat cauza și efectuează în continuare cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier”, informează Poliția.

Știrea inițială. Soțul femeii a reușit să urce în tramvai și a rămas pe trepte, pentru a trage căruciorul, în timp ce femeia îl împingea de pe peron. La un moment dat, însă, ușile s-ar fi închis și tramvaiul s-ar fi pus în mișcare câțiva metri, târând-o pe femeie, relatează martorii.

În urma incidentului, mama a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Universitar, potrivit ObservatorNews.

Imagini de la locul accidentului au fost prezentate pe pagina de Facebook „Ești din sectorul 5, dacă”.

De asemenea, există și o filmare, care pare a fi un conflict între soțul femeii și vatmanul neatent.

Atenție, limbaj licențios!

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii au transmis că vatmanul nu ar fi consumat alcool înaintea producerii acestui incident.

Și STB a anunțat că a demarat o anchetă. Reprezentanții Societății de Transport București au transmis că tramvaiul a circulat fără probleme în ziua respectivă, până în momentul în care uşa cinci s-a închis.

Până la finalizarea cercetărilor, vatmanul nu se mai poate întoarce pe traseu, iar tramvaiul este retras la depou.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/femeie-tarata-de-tramvai-si-ranita-in-bucuresti-dupa-ce-a-incercat-sa-urce-cu-un-carucior-in-care-era-bebelusul-ei-politia-a-deschis-dosar-penal-4115513

VIZIONARE crossmenu