Live Residence - Apartamente Bucuresti

Incendiu puternic în centrul Bucureștiului, la o clădire de două etaje
UPDATE ora 17.15: Incendiul care s-a produs la o clădire veche, pe strada Baia de Fier, a fost localizat în jurul orei 13.00, iar la ora 14.25 au fost stinse ultimele focare, a transmis ISU București-Ilfov. Suprafața afectată de incendiu în cele două ore a fost de 750 de metri pătraţi.

Incendiul a avut loc aproape de Piața Unirii și de Centrul Vechi din BucureștiUPDATE ora 12.56: Pompierii anunță că nu există victime. Un bărbat imobilizat la pat a fost evacuat din clădire și este acum în afara oricărui pericol.

Suprafața afectată este acum de aproximativ 750 de metri pătrați. A fost crescut efectivul salvatorilor, fiind mobilizate 19 autospeciale, 3 echipaje SMURD, 2 autoscări și detașamentul de descarcerare.

Un incendiu puternic a izbucnit la o clădire cu două etaje de pe strada Baia de Fier, aproape de Piața Unirii, în Capitală. Pompierii intervin pentru a preveni extinderea flăcărilor.

„Se degajă mult fum de la nivelul acoperişului. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. Suprafaţa afectată este de 300 mp.

Se acţionează atât la exterior, cu autoscara, cât şi din interior. Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m”, se arată în mesajul IGSU.

Fumul gros este degajat de la nivelul acoperișului, iar pompierii acționează pentru a nu lăsa focul să se extindă și la alte clădiri.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pentru intervenție au fost mobilizate 15 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 2 echipaje SMURD, unul de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/incendiu-puternic-centru-bucuresti-4116292

VIZIONARE crossmenu