Live Residence - Apartamente Bucuresti

Nicuşor Dan, după ce ANPC a retras 80 de autobuze şi tramvaie din București: Este „noua bâtă a PSD în Bucureşti”
UPDATE ora 20.40: Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a spus că este obișnuit cu astfel de abordări.

„Suntem obișnuiți cu astfel de atacuri, permanent căutându-se justificări pentru abaterile de la normele de bun simț și lege. Penitenciarele sunt pline de oameni nevinovați”, a afirmat șeful ANPC pentru Libertatea.

„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală”, a transmis Nicuşor Dan, pe Facebook.

Potrivit primarului general al Capitalei, ANPC e noua bâtă a PSD în București.

„ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)”, a adăugat Nicuşor Dan.

„E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență. Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată”, a continuat Nicuşor Dan.

Inspectorii ANPC au decis, în urma unui control efectuat luni, 9 mai, la Societatea de Transport București, să oprească temporar de la circulație 61 de autobuze, 18 tramvaie și 4 troleibuze. Ei au anunțat că acestea vor putea reveni pe traseu când vor fi reparate și curățate.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/nicusor-dan-dupa-ce-anpc-a-retras-80-de-autobuze-si-tramvaie-din-bucuresti-este-noua-bata-a-psd-in-bucuresti-reactie-horia-constantinescu-4119387

VIZIONARE crossmenu