Live Residence - Apartamente Bucuresti

FOTO. Bulevardul Kiseleff s-a transformat în kilometrul zero al gastronomiei, la Bucharest Street Food Festival
La ora 14:00 termometrele arătau sâmbătă 30 de grade, iar zeci de bucureșteni plecaseră de acasă pentru a participa la Bucharest Street Food Festival. Grătarele sfârâiau din toate direcțiile, iar lumea începe deja să anime zona.

Timp de două zile Bulevardul Kiseleff se transformă „în cel mai apetisant eveniment urban”, așa cum anunță organizatorii. Mașinile au primit interzis în week-end, iar food trucks au primit undă verde pentru a pregăti cele mai gustoase preparate.

Zeci de bucureșteni participă azi și mâine la Bucharest Street Food FestivalBurgeri, hot dogs, tacos, grills, clătite, înghețată și multe alte bunătăți culinare vă așteaptă în stradă. Cele mai cunoscute preparate din Spania, Italia, Grecia sau Serbia sunt  gata să fie cumpărate de la festivalul din centrul orașului. Sangria e la mare căutare pe o vreme extrem de caldă, dar și delicioasa pleșcaviță autentică de vită. 

O mulțime de bunătăți culinare îi așteaptă pe vizitatori pe Bulevardul KiseleffUn fost fotbalist, bucătar la festival

De la festivalul gastronomic nu lipsește Liviu Ganea. Campion al României cu Dinamo și CFR Cluj, Liviu e comerciant la Bucharest Street Food Festival. Deține un food truck modern, unde lumea s-a strâns la coadă pentru a cumpăra burgerii pregătiți special de fostul fotbalist.

Totul a pornit o afacere cu ajutorul celor din familie. Și-a implicat tatăl, dar și cei mai buni prieteni și s-a apucat să facă burgeri! Prima mișcare a fost să investească într-un food truck, a participat la mai multe festivaluri de profil și a atras clienții ca un magnet. A primit referințe bune și a decis să continue. Și-a mutat bucătăria mobilă în Pipera, în zona de birouri și afacerile au mers din ce în ce mai bine. Doar pandemia l-a pus pe stop, dar acum s-a reîntors la prima dragoste.

S-a mutat pe Bulevardul Kiseleff și e extrem de activ! Preia comenzile, încasează banii, servește clienții, nu se dă în lături de la nimic. Un „american burger” de 400 de grame costă 38 de lei, iar unul grecesc se poate achiziționa cu 35 de lei.

Fostul fotbalist Liviu Ganea îi servește pe vizitatori cu burgheri special pregătiți de elCei care vor ajunge la Bucharest Street Food Festival vor avea parte și de muzică, concertele fiind programate de la 17:00, 19:00 și 21:00. 

Cei care vor ajunge la Bucharest Street Food Festival vor avea parte și de concerteRestricții rutiere pe Bulevardul Kiseleff

Evenimentul se va desfășura în perioada 14-15 mai 2022, între orele 12:00 – 23:00, pe șos. D. Kiseleff, porțiunea dintre Piața Victoriei și str. Arh. Ion Mincu și pe o porțiune din parcul Kiseleff. Traficul rutier va fi închis până pe 16 mai, orele 05:00. Brigada Rutieră dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/lifestyle/foto-bulevardul-kiseleff-s-a-transformat-in-kilometrul-zero-al-gastronomiei-la-bucharest-street-food-festival-4128129

VIZIONARE crossmenu