Live Residence - Apartamente Bucuresti

Anchetă după incendiul la blocul din București. Focul a izbucnit la etajul 2 și s-a extins până la etajul 10
„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunțat, duminică, Poliția Capitalei.

Incendiul a izbucnit sâmbătă seară, din motive încă necunoscute. Focul a izbucnit de la etajul 2 și s-a propagat până la etajul 10 în zona balcoanelor bucătăriilor.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Blocul, construit în 1977, este placat în zona balcoanelor și a bucătăriilor cu fibră de sticlă, un material inflamabil. Acesta a fost și motivul propagării rapide a flăcărilor de la etajul 2, unde a izbucnit incendiul, până la etajul 10, a declarat viceprimarul Sectorului 5.

În urma incendiului, două persoane au fost transportate la spital, după ce au fost intoxicate cu fum. Mulți dintre locatari au revenit de sâmbătă noapte în apartamente, în timp ce cei cu locuințele afectate de flăcări au fost cazați temporar într-un hotel din București.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/politistii-si-procurorii-au-deschis-o-ancheta-dupa-incendiul-care-a-mistuit-un-bloc-din-sectorul-5-4128647

VIZIONARE crossmenu