Live Residence - Apartamente Bucuresti

Piedone, mesaj din închisoare după ce fiul lui a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5
Vlad Popescu Piedone a mers duminică, alături de sora lui şi de alte aproape 200 de persoane, în faţa Penitenciarului rahova" 71852 target="_self">Rahova, pentru a-și arăta susținerea față de fostul primar al Sectorului 5.

„Am învăţat de la el o lecţie pe care a spus-o şi cetăţenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face şi eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil şi voi duce proiectele luimai departe!”, a declarat Vlad Popescu, pentru România TV.

După manifestația de la poarta penitenciarului și anunțul fiului său cu privire la candidatura la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a publicat, duminică seară, un mesaj pe Facebook.

„Orcii țării au avut iar o zi proastă! L-au încătușat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor! Au pus căluș în gura lui Piedone, dar nu pot închide și gura adevărului! Adevărul nu poate fi sluga orcilor. Păsările cerului mi-au trimis la gratii dragostea care mi-ați adus-o la poarta închisorii!”, a transmis Piedone.

„Fiul meu Vlad vă este la dispoziție așa cum v-am fost eu. Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad. Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în Sectorul 5 exact ce trebuie! Împreuna cu Vlad, continuați să faceți imposibilul…posibil”, a scris fostul edil.

Vlad Popescu Piedone are 32 de ani și din 2020 este deputat de Suceava, fiind ales pe listele PPU, dar afiliat PSD.

Cristian Popescu Piedone a fost, joi, condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, dosar închis la aproape șapte ani de la tragedia în care și-au pierdut viața 65 de oameni. Judecătorii Curții de Apel București au decis și condamnarea patronilor clubului Colectiv la 6 ani, 8 ani și 11 ani de închisoare cu executare. Alin George Anastasescu, unul dintre ei, a primit cea mai mare pedeapsă din dosar 11 ani și 8 luni de închisoare.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/piedone-mesaj-din-inchisoare-dupa-ce-fiul-lui-a-anuntat-ca-va-candida-la-primaria-sectorului-5-au-avut-iar-o-zi-proasta-4129504

VIZIONARE crossmenu