Live Residence - Apartamente Bucuresti

Produse alimentare de la rezerva de stat, acordate ucrainenilor de Comitetul Capitalei pentru Situaţii de Urgenţă
Pe lista produselor care vor fi utilizate ca ajutoare de urgenţă pentru pentru cetăţenii care fug de războiul din Ucraina se numără, printre altele, 900 de kilograme de mălai, 1.000 de kilograme de făină, 980 de kilograme de orez şi 960 de kilograme de zahăr, precizează Prefectura Capitalei.

Totodată, CMBSU a adoptat o a doua hotărâre ce aprobă modul de organizare şi coordonare a curselor speciale puse la dispoziţie de Societatea de Transport Bucureşti SA persoanelor care vin din Ucraina.

Astfel, traseele de deplasare se vor stabili în funcţie de situaţia operativă de la nivelul Centrului Municipiului Bucureşti de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pe rute din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, ori de câte ori situaţia o impune.

Din 27 februarie, Societatea de Transport Bucureşti SA a efectuat în Capitală transport gratuit pentru cetăţenii străini sau apatrizi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina, mai transmite Prefectura Capitalei.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/produse-alimentare-de-la-rezerva-de-stat-acordate-ucrainenilor-de-comitetul-capitalei-pentru-situatii-de-urgenta-4135076

VIZIONARE crossmenu