Live Residence - Apartamente Bucuresti

Anchetă a poliției, după ce un copil de 4 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din sectorul 5
Poliția Capitalei a anunțat, joi, că un copil în vârstă de 4 ani ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc din sectorul 5 al Capitalei. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliția a deschis o anchetă în acest caz.
Poliția a fost sesizată prin apel la 112 în jurul orei 16:00, iar la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și echipaj de prim ajutor. 
Copilul în vârstă de 4 ani a căzut de la etajul 3 al unui imobil situat în sectorul 5 al Capitalei. Din primele informații minorul se afla în locuință împreună cu fratele său.
Băiatul a fost preluat și transportat la Spitalul Clinic de Copii Marie Curie. În prezent, sunt efectuate cercetări de către Secția 19 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/ancheta-a-politiei-dupa-ce-un-copil-de-4-ani-a-cazut-de-la-etajul-3-al-unui-bloc-din-sectorul-5-4136276

VIZIONARE crossmenu