Live Residence - Apartamente Bucuresti

Spitalul Fundeni și peste 100 de blocuri din București, fără apă caldă săptămâna viitoare din cauza unor lucrări
Potrivit Termoenergetica, lucrările vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita şi Motodrom şi Şoseaua Fundeni.

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru şapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri şi Spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00”, anunţă compania.

Începând de luni dimineață, vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii, spun reprezentanții companiei. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă.

„Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, a mai precizat Termoenergetica.

Săptămâna aceasta, aproape 400 de blocuri din zonele Ștefan cel Mare, Mihai Bravu și nordul Capitalei, plus spitalele Colentina și „Matei Balș” nu au avut apă caldă, întrucât au fost înlocuite unele conducte vechi de zeci de ani.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/spitalul-fundeni-si-peste-100-de-blocuri-din-bucuresti-fara-apa-calda-lucrari-termoenergetica-4137918

VIZIONARE crossmenu