Live Residence - Apartamente Bucuresti

Ce a răspuns Nicuşor Dan, întrebat dacă își dorește un al doilea mandat ca primar al Capitalei
„Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme”, a declarat Nicuşor Dan, la B1 TV, întrebat dacă mai vrea un al doilea mandat de primar al Capitalei.

Întrebat dacă e ferm în această decizie, Nicuşor Dan a spus că încearcă să le comunică bucureştenilor „exact situaţia de fapt”, nu să se „învârtă” pe la televizor cum făceau primarii de dinaintea sa.

„Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Nicușor Dan.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/ce-a-raspuns-nicusor-dan-intrebat-daca-isi-doreste-un-al-doilea-mandat-ca-primar-bucuresti-4141504

VIZIONARE crossmenu