Live Residence - Apartamente Bucuresti

Circulația la metrou, dată peste cap după ce un metrou a fost cuprins de fum, în apropiere de stația Piața Romană
UPDATE ora 18:30. Aglomeraţie pe magistrala 2, după ce garnitura de tren a rămas pe șine în apropiere de Piața Romană, în urma incidentului de dimineață, iar circulaţia se face pe un singur fir între staţiile Piaţa Romană şi Unirii. Călătorii au semnalat că de la staţia Pipera se pleacă în direcţia Berceni în 12 minute, iar peroanele sunt pline. La fiecare staţie mecanicul solicită călătorilor să se îndepărteze de tren pentru a putea închide uşile.

În jurul orei 16:20, călătorii de pe magistrala 2, care se îndreptau spre Berceni din direcţia Pipera au fost anunţaţi la Piaţa Victoriei să coboare din tren, după ce garnitura a ajuns pe linia care duce spre staţia Pipera. Călătorii au coborât şi au fost îndrumaţi să schimbe peronul pentru a se îndrepta în direcţia Berceni.

Contactaţi de Libertatea, reprezentanţii Metrorex au precizat că s-a încercat o variantă de reorganizare a circulaţiei, dar la care s-a renunţat.

Potrivit Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou rămâne reorganizată, până când comisia tehnică de specialitate Metrorex -AGIFER va dispune retragerea trenului în depou.

„Astfel, până la finalul zilei circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera – Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepția distanței dintre stațiile Piața Romană și Piața Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, transmite Metrorex.

La staţia de metrou de la Universitate, unde se circulă pe un singur fir, călătorii nu reușesc să se urce în vagoane, iar mulţi urcă la suprafață pentru a folosi mijloacele de transport ale STB.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/nou-incident-la-metrou-calatorii-dintr-un-tren-coborati-la-victoriei-dupa-ce-trenul-a-oprit-la-celalalt-peron-4142759

VIZIONARE crossmenu