Live Residence - Apartamente Bucuresti

Un motociclist a înjunghiat un șofer și pe pasagerul acestuia, după o șicanare în trafic, în București
Motociclistul și șoferul circulau pe DN1 dinspre Otopeni spre București și s-au șicanat în trafic mai mult timp, până în zona Fântâna Miorița, intersecția de la Gara Băneasa.

Apoi, atât motociclistul cât și șoferul au oprit și s-au luat la bătaie. Pasagerul din mașină a intervenit și el, iar la un moment dat motociclistul i-a înjunghiat pe cei doi. Martorii au sunat la 112 și la faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD.

Şoferul a fost înjunghiat în picior şi abdomen, iar pasagerul în umăr. Cei doi au fost duși la Spitalul Floreasca, iar motociclistul transportat la Spitalul Elias.

Între timp poliţiştii au deschis o anchetă la faţa locului fac măsurători şi urmează să ridice filmările de pe camerele de supraveghere din zonă. Secţia 2 de poliţie a deschis deja un dosar penal.

„În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22:30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbați sunt implicați într-un conflict fizic”, transmite Poliția printr-un comunicat.

Din primele date a rezultat faptul că, pe fondul unei șicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercație, în urma căreia conducătorul auto și cel moto au suferit anumite vătămări.

Potrivit Poliției, cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 2 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-motociclist-a-injunghiat-un-sofer-si-pasagerul-masinii-lui-dupa-ce-s-au-sicanat-in-trafic-in-bucuresti-4139225

VIZIONARE crossmenu