Live Residence - Apartamente Bucuresti

Alertă falsă cu bombă la Piața Unirii din București. Traficul, blocat pentru o oră
UPDATE ora 17.50: Poliția Capitalei a anunțat că nu a fost identificat niciun pericol în zona fântânilor din Piața Unirii, acolo unde a fost anunțată o bombă. Traficul a fost reluat.

Știrea inițială:

Polițiștii din Capitală au fost alertați din apel la 112, în jurul orei 16:30, că în zona fântânilor de la Piața Unirii a fost amplasată o bombă care ar urma să explodeze. Traficul a fost oprit în zonă, iar pirotehniștii au început verificările.

„Astăzi, în jurul orei 16.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca în zona Fantinilor Unirea s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de restricționare a traficului, fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni. Acționează atât polițiști, cât și echipe ale Serviciului Român de Informații”, a transmis Poliția Capitalei.

La fața locului intervin atât polițișt, cât și echipe ale Serviciului Român de Informații.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/alerta-falsa-cu-bomba-la-piata-unirii-din-bucuresti-4146160

VIZIONARE crossmenu