Live Residence - Apartamente Bucuresti

Spitalul Malaxa și zeci de blocuri din sectorul 2 rămân fără apă caldă până pe 3 iunie. Motivul invocat de Termoenergetica
Compania motivează că lucrările sunt „esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire” și precizează că acestea se vor derula în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti, la conducta de 400 de mm care trece prin această zonă.

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri şi spitalul clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00″, transmite Termoenergetica.

Potrivit companiei, încă din cursul acestei dimineţi au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii.

„După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, precizează societatea.

20220526_Lucrari_de_reparatii_in_zona_vergului_-_sectorul_2

Foto: Hepta

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/termoenergetica-spital-malaxa-43-blocuri-sector-2-zona-vergului-fara-apa-calda-pana-pe-3-iunie-4146316

VIZIONARE crossmenu