Live Residence - Apartamente Bucuresti

Bătaie în trafic, în București. Polițistul care a intervenit a fost și el lovit
Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30, când un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătut în urma unui conflict în trafic. La fața locului au mers doi polițiști, dintre care unul îmbrăcat în civil, care l-au identificat pe bărbatul reclamat. Acesta era îânsoțit de mai multe persoane, dintre care una l-a lovit pe polițistul îmbrăcat în civil.

„Având în vedere că persoanele manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă”, anunță Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Persoanele implicate în conflict au fost duse la sediul Secţiei 24 Poliţie pentru audieri, iar poliţistul agresat a fost transportat la spital.

Potrivit poliției Capitalei, agresorul nu ar fi realizat că a lovit un polițist, deoarece acesta nu era în uniformă. În urma incidentului, trei bărbați au fost reținuți.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, informează Poliția Capitalei.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-politist-in-civil-a-fost-lovit-in-timp-ce-incerca-sa-aplaneze-un-conflict-in-traficul-din-bucuresti-4153940

VIZIONARE crossmenu