Live Residence - Apartamente Bucuresti

Opt kilograme de bijuterii din aur și argint, confiscate într-o zi de la casele de amanet din București
„În data de 30 mai 2022, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 4, împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului – Direcţia Metale preţioase, au efectuat verificări la mai multe societăţi comerciale de tip amanet, fiind depistată şi confiscată cantitatea de aproximativ 4 kg obiecte din argint în valoare de 124.000 de lei și peste 4 kilograme de bijuterii din aur în valoare de 1.150.000 de lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Aceste măsuri au fost luate din cauza lipsei autorizaţiei de comercializare emise de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, precum şi a lipsei mărcii de stat, în conformitate cu prevederile OUG nr. 10 din 2018 privind regimul metalelor preţioase.

FOTO: Hepta

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/opt-kilograme-de-bijuterii-din-aur-si-argint-confiscate-intr-o-zi-de-la-casele-de-amanet-din-bucuresti-4152084

VIZIONARE crossmenu