Live Residence - Apartamente Bucuresti

Festivalul UNDERCLOUD aduce serile de teatru pe Calea Griviței
Pentru cei care aleg să facă seara o plimbare pe Calea Griviței, organizatorii au pregătit mai multe spectacole de teatru în premieră, „unde nu contează cât de celebră e distribuția, ci ce performanță face”.

„Romeo și Julieta”, „Cenușa”, „Noaptea bufonilor”, „Kit de supraviețuire”, „Control+Z”, „Poveștiri culese”,„Instituția”, „Efecte secundare”, „Dragostea durează 3 ani”, „Muscă, paie și bătaie”, „Doi într-un butoi”,„Dewaere – De vrai”, „Un copil pe un litru de benzină”, „Reality Check + #Nu eu”, „Nu sunt eu” sunt câteva dintre spectacolele pregătite.

Organizatorii evenimentului au pregătit și reprezentații de dans, „Altă oră de dans”, „Reverse Discourse + Chooseyour weapon”, „Intimacies”, „Human body images”, „Banchet la final de omenire”, „Alienation”, „Burnout”, unde miza este „emoția pe care o transmite mișcarea”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Organizatorii au mai pregătit și alte activități interesante, conferințe de presă, expoziții, dar și un concert al artistului folk Nicu Alifantis.

Diminețile vor fi dedicate copiilor și adolescenților cu MiniCloud, unde tinerii vor putea participa la ateliere de actorie, dans, scenografie, construcție de păpuși, dar și la spectacole.

Pentru spectatori, această ediție a UNDERCLOUD este și ultima șansă de a intra în casa Grivița53 înainte de începerea lucrărilor de construcție a primului teatru ridicat de la zero de comunitate.

Acolo vor găsi un spațiu bibliotecă de relaxare, o expoziție de artă contemporană marca MECENA.ART și seară de searăîntre 22.00 și 23.00 o întâlnire de o oră cu 6 scriitori contemporani, printre care Nora Iuga, Dan MirceaCipariu, Florin Iaru, care vor lectura din operele proprii la lumina lumânării.

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD este organizat de Fundația Calea Griviței și este unproiect finanțat de Ministerul Culturii și AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), realizat înparteneriat cu Primăria Municipiului București, ARCUB și Cartierul Creativ.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/festivalul-undercloud-aduce-serile-de-teatru-pe-calea-grivitei-4159097

VIZIONARE crossmenu