Live Residence - Apartamente Bucuresti

Tudor Chirilă, replică pentru Clotilde Armand după anunțul privind ridicarea unui Ferrari: „Pare doar un exerciţiu de PR”
Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat luni pe Facebook că polițiștii locali au ridicat un autoturism Ferrari parcat pe trecerea de pietoni în zona Bulevardului Mihalache. Postarea edilului a stârnit numeroase reacţii şi a adunat peste 9.000 de aprecieri și peste 1.300 de comentarii.

Printre ei, și Tudor Chirilă.

„Mie asta mi se pare doar un exercitiu de pr. În ziua în care aţi ridicat acest Ferrari pe bretelele de pe bulevardul Aviatorilor (şi asta e doar un exemplu), maşinile sunt parcate în «spic» muşcând din mai bine de o jumătate de trotuar. Ok, s-a ridicat un Ferrari, în timp ce zeci de alte mărci n-au nicio treabă”, a scris Tudor Chirilă.

Ştim bine că Poliţia Locală e depăşită, nu spun că e vina dumneavoastră exclusiv, dar hai să nu manipulăm percepţia folosind exemple izolate care sunt mai degrabă excepţia decât regula.Tudor Chirilă:

Clotilde Armand i-a răspuns că autoturismul de lux nu este singurul ridicat. „Ştiu că sunt probleme mari la poliția locală și la ADP. Acest autoturism nu este singurul ridicat. Nu vreți să știți cât de greu a fost să găsim o firmă care să aibă curajul să opereze aceste platforme de ridicat mașini. Dar de undeva trebuie să începem”, i-a transmis Clotilde Armand.

La începutul lunii aprilie, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, avertiza că mașinile parcate neregulamentar pe domeniul public al sectorului 1 vor fi ridicate.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/tudor-chirila-dupa-anuntul-edilului-sectorului-1-privind-ridicarea-unui-ferrari-pare-doar-un-exercitiu-de-pr-4163070

VIZIONARE crossmenu