Live Residence - Apartamente Bucuresti

VIDEO | Nicușor Dan, filmat când traversa strada printre mașini, cu fetița în brațe. „Își pune în pericol copilul”
Filmarea ar fi fost făcută zilele trecute. În ea, se vede cum Nicușor Dan, care vorbește la telefon, își ia copila de 6 ani în brațe și traversează Șoseaua Olteniței, lângă Parcul Copiilor din București, prin loc nepermis.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, a transmis Europol pe Facebook.

La un moment dat, primarul se întoarce în grabă pe trotuar, ca să se ferească din calea mașinilor, apoi, după câteva clipe, gonește printre ele până pe celălalt trotuar. În continuare, cu cea mică în brațe.

Foto: captură video via Hotnews

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/video-nicusor-dan-filmat-in-timp-ce-traverseaza-strada-neregulamentar-cu-fetita-in-brate-sindicatul-europol-nicusor-isi-pune-in-pericol-copilul-nu-face-ca-nicusor-4164244

VIZIONARE crossmenu