Live Residence - Apartamente Bucuresti

FOTO: Circulația tramvaielor de pe linia 5 a fost blocată, după ce un șofer a parcat pe șine
Circulația tramvaielor de pe linia 5, din nordul Bucureștiului, a fost dată peste cap după ce un șofer și-a lăsat mașina direct pe șine și a plecat.

„Linia 5 – blocată pe Str. Barbu Văcărescu/Șos. Pipera, pe sensul Piața Sf. Gheorghe. Cauza: autoturism parcat în zona liniilor de tramvai”, este anunțul postat de STB pe Twitter.

Linia 5 – blocată pe Str. Barbu Văcărescu/Șos. Pipera, pe sensul Piața Sf. Gheorghe. Cauza: autoturism parcat în zona liniilor de tramvai.— STB SA Clienti (@Clienti_stbsa) June 25, 2022 Linia de tramvai a reintrat în funcțiune, după 5 ani de lucrări. În spatele mașinii parcate pe șine s-a format o coloană lungă de tramvaie.

Circulația tramvaielor de pe linia 5, după ce un șofer a parcat pe șine. Sursă foto: Info Trafic Rutier Ilfov-București Circulația tramvaielor de pe linia 5, după ce un șofer a parcat pe șine. Sursă foto: Info Trafic Rutier Ilfov-București

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/foto-circulatia-tramvaielor-de-pe-linia-5-a-fost-blocata-dupa-ce-un-sofer-a-parcat-pe-sine-4189597

VIZIONARE crossmenu