Live Residence - Apartamente Bucuresti

Sute de blocuri din Sectorul 4, dar și Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare, fără apă caldă până pe 3 iulie
Potrivit Termoenergetica, reprezentanţii companiei Acvatot Srl vor executa lucrări de primă urgenţă pentru înlocuirea conductelor de tur şi de retur cu diametrul de 1.100 mm din Magistrala Berceni.

„Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 3 iulie 2022, ora 24.00”, anunță Termoenergetica.

Lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur și retur) cu diametrul de 1100 mm.

„Cu această ocazie va fi efectuată și înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcție metalică, pentru a menține siguranța în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor rețelei de termoficare”, precizează compania.

De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate şi verificările hidraulice de etanşeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reşita, Giurgiului şi Bulevardul Brâncoveanu.

Foto: Hepta

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/sute-de-blocuri-din-sectorul-4-inclusiv-institutul-national-de-neurologie-si-boli-neurovasculare-fara-apa-calda-pana-pe-3-iulie-din-cauza-unor-lucrari-4169064

VIZIONARE crossmenu