Live Residence - Apartamente Bucuresti

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a fost prins băut la volan, în București
Bogdan Ionescu, în vârstă de 43 de ani, a fost prins cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit sursei citate, a fost dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

În urma controalelor, poliţiştii rutieri au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 21.500 de lei, şi au constatat 4 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere: două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului; una pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere; una pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere: 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie), 3 pentru infracţiunile la regimul rutier; două pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric; una pentru adoptarea unui comportament agresiv în conducerea unui autovehicul pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute şi 8 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/fostul-ginere-a-lui-traian-basescu-a-fost-prins-baut-la-volan-in-bucuresti-4169672

VIZIONARE crossmenu