Live Residence - Apartamente Bucuresti

Arafat a explicat de ce s-au dat două mesaje Ro-Alert în Bucureşti: „Pentru cârcotași dacă o singură persoană a fost salvată de acest mesaj înseamnă că sistemul şi-a făcut treaba”
Raed Arafat a explicat faptul că azi  că s-au dat două mesaje RO-Alert în Bucureşti şi în Ilfov, pentru că avertizarea meteo a fost ridicată de la Cod portocaliu la Cod roşu.

„Până acum sunt peste 120 de solicitări de sprijin din partea populaţiei adresate pompierilor prin 112. Este posibil că numărul să crească. Cel mai important lucru este că nu avem victime”, a scris Arafat pe Facebook.

Acesta a avut un mesaj  și „pentru cârcotaşii care comentează mesajele” şi a postat imagini şi fotografii care arată străzi inundate şi ploaie torenţială cu grindină.

foto: Captură Facebook Raed Arafat „Sunt mai multe străzi inundate, copaci căzuţi şi acoperişuri avariate, care puteau produce victime. Dacă o singură persoană a fost salvată de acest mesaj înseamnă că sistemul RO-Alert şi-a făcut treaba”, a mai spus șeful DSU.

Meteorologii au emis, marţi, avertizări nowcasting Cod roşu de ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină în Bucureşti şi localităţi din judeţele Ilfov şi Giurgiu. De asemenea, Capitala a fost vizată de Cod portocaliu. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis mesaj de avertizare.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/arafat-a-explicat-de-ce-s-au-dat-doua-mesaje-ro-alert-in-bucuresti-pentru-carcotasi-daca-o-singura-persoana-a-fost-salvata-de-acest-mesaj-inseamna-ca-sistemul-si-a-facut-treaba-4174252

VIZIONARE crossmenu