Live Residence - Apartamente Bucuresti

Cod galben de ploi torențiale și vijelii, până miercuri, în București și în mai multe județe din țară
Întregul litoral, dar şi zone montane din mai multe judeţe sunt vizate de alerta meteo.

Potrivit ANM, în intervalul 14 iunie, ora 12.00 – 15 iunie, ora 6.00, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și local în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii, cu viteze la rafală de 60-80 km/h și pe alocuri grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40-60 l/mp, anunță meteorologii.

Bucureștiul, sub cod galben de vreme rea

În Capitală, gradul de instabilitate atmosferică va creşte, astfel că, până miercuri dimineață, vor fi perioade cu ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și posibil vijelii și grindină, potrivit ANM.

Cantitățile de apă vor putea depăși 10-20 l/mp și izolat, 25-30 l/mp. Temperatura maximă va fi de 27… 28 de grade Celsius, iar cea minimă, de 16… 17 grade Celsius.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/cod-galben-de-ploi-torentiale-si-vijelii-pana-miercuri-dimineata-in-mai-multe-judete-din-tara-dar-si-in-bucuresti-4172822

VIZIONARE crossmenu