Live Residence - Apartamente Bucuresti

Stații de metrou, inundate din cauza ploilor torenţiale din București. Anunțul Metrorex
Afectate de ploia puternică au fost intrările în staţiile Petrache Poenaru, Valea Ialomiţei, Eroilor şi Unirii. În stația Valea Ialomiţei din cartierul Drumul Taberei, apa a curs șuvoaie pe scări, potrivit publicate de Economica.net.

„Din cauza ploii torenţiale de astăzi, manifestată cu intensitate, echipele Metrorex au intervenit cu operativitate, acolo unde situaţia a impus-o, pentru dirijarea apelor şi menţinerea funcţionalităţii gurilor de evacuare. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Au fost afectate intrările în staţiile Petrache Poenaru, Valea Ialomiţei, Eroilor şi Unirii”, informează Metrorex.

Bucureștiul e sub avertizare cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină până la ora 18.30. Furtuna a dat traficul peste cap în București și a întârziat sau chiar a forțat devierea unor zboruri care trebuiau să aterizeze pe Otopeni.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/statii-de-metrou-inundate-din-cauza-ploilor-torentiale-din-bucuresti-anuntul-metrorex-4173973

VIZIONARE crossmenu