Live Residence - Apartamente Bucuresti

Incendiu puternic la un depozit de la Therme. Intervin mai multe echipaje de pompieri
UPDATE ora 20:30 La fața locului, au rămas 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și un echipaj de descarcerare. Nu mai există pericolul de extindere a incendiului, dar se lucrează în continuare pentru lichidare, a transmis purtătorul de cuvânt al ISUBIF, Ioana Blănaru, pentru Libertatea.

UPDATE ora 18:05 Dispozitivul de interventie din Balotești se redimensionează și rămân opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, a anunțat ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 500-600 de metri pătraţi, într-o hală în care sunt depozitate materiale de construcţie şi mase plastice.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o scară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD şi se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/incendiu-la-un-depozit-de-la-therme-intervin-mai-multe-echipaje-de-pompieri-4181731

VIZIONARE crossmenu