Live Residence - Apartamente Bucuresti

În articolul de față este vorba despre alerta cu bombă din mall-ul Băneasa, Sectorul 1. Zona aceasta are numeroase apartamente noi în ansambluri rezidențiale. Pentru a vedea o listă completă de apartamente de vanzare Baneasa, vă recomandăm să vizitați eDezvoltator.ro.

Alertă falsă cu bombă la mall Băneasa. Clienții, evacuați după ce un bărbat a anunțat că a amplasat un dispozitiv exploziv
UPDATE 18:10. După aproximativ două ore de intervenție, controlul pirotehnic, de la complexul comercial din Sectorul 1, s-a finalizat. Polițiștii au transmis că nu au găsit niciun dispozitiv exploziv, alerta fiind una falsă.

Clienții centrului comercial au fost evacuați, după primirea alertei, pentru ca pirotehniștii să poată verifica dacă există vreo amenințare.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală cu privire la faptul că un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial din sectorul 1 al municipiului București. La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice”, se transmite într-un comunicat de presă.

Este a doua oară în această lună când mall Băneasa este evacuat din cauza unei amenințări cu bombă. Pe 4 iunie, autoritățile au primit un e-mail anonim în care erau amenințate că se află o bombă la mallul din Băneasa. După aproape 3 ore de căutări, autoritățile au transmis că nu au găsit nimic în neregulă.

Un incident similar a avut loc în ianuarie. Totodată, o alertă cu bombă a fost trimisă tot prin mail, către autorități, și în decembrie 2021. Atunci era vorba despre centrul comercial Park Lake. În ambele cazuri, alertele s-au dovedit false.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/alerta-cu-bomba-la-mall-baneasa-clientii-evacuati-dupa-ce-un-barbat-a-anuntat-ca-a-amplasat-un-dispozitiv-exploziv-4181749

VIZIONARE crossmenu