Live Residence - Apartamente Bucuresti

Urmărire cu focuri de armă pe DN1. Un șofer care a refuzat să oprească la semnal, împușcat de polițiști
UPDATE ora 16.25: Procurorul Alexandru Anghel, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a declarat că două echipaje de poliție l-au urmărit pe individ, din cartierul Aviației.

„Bărbatul s-a urcat în mașină, a fugit de la fața locului și două echipaje de poliție au pornit în urmărirea lui, din cartierul Aviației”, a explicat Anghel, într-o declarație de presă. El a precizat că, în cursul urmăririi, polițiștii au tras mai multe focuri de armă asupra roților mașinii, care a făcut pană.

Șoferul și-a continuat drumul, având pană și fiind urmărit de un echipaj de Poliție, până la podul Băneasa, apoi a întors, iar la un moment dat a fost blocat de oamenii legii.

„Unul dintre polițiști l-a somat din nou să se oprească, el a încercat, din primele date, să-i ia arma din mână polițistului și apoi să coboare, dar nu a reușit. A încercat să coboare din mașină pe partea dreaptă pentru că i-a fost blocată portiera stângă și în momentul acela polițistul a efectuat două focuri asupra lui, în zona inferioară a corpului. În cele din urmă a fost imobilizat și transportat la spital”, a mai afirmat procurorul Alexandru Anghel.

Știrea inițială: Un şofer a fost împuşcat în picior, duminică după-amiază, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție, pe DN1 București-Ploiești, au declarat surse din anchetă pentru Libertatea. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportat la spital. În urma incidentului, traficul în zonă a fost aglomerat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când un echipaj de poliție din sectorul 1 al Capitalei i-a cerut unui șofer să oprească.

Bărbatul a refuzat, iar echipajul de poliție a plecat în urmărirea lui pe DN1, sensul de mers către Ploiești. Mai multe echipaje de poliție au fost chemate în ajutor, iar polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, mașina fiind oprită în cele din urmă.

Din primele informații, bărbatul a fost rănit la picior, iar polițiștii au chemat salvarea pentru a-l îngriji. Ulterior, acesta a fost transportat la spital.

Autoritățile fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Potrivit surselor Libertatea, împotriva bărbatului era emis ordin de protecție, iar cu puțin timp înainte de a fi oprit de echipajul de poliție, acesta l-a încălcat, mergând la unchiul său, pe care l-a agresat fizic.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/urmarire-cu-focuri-de-arma-pe-dn1-bucuresti-ploiesti-un-sofer-care-a-refuzat-sa-opreasca-la-semnal-ranit-de-politisti-4181652

VIZIONARE crossmenu