Live Residence - Apartamente Bucuresti

Reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală e întârziată de războiul din Ucraina, susține Nicușor Dan. Cum explică
Edilul a precizat că până în anul 2015 s-au reabilitat aproximativ 100 de kilometri din reţeaua de termoficare a Capitalei, iar în mandatul precedent, al Gabrielei Firea, s-au făcut 20 de kilometri, la fel în 2021.

„Pentru 2022 ne-am asigurat toate condiţiile să facem 50 de kilometri. Din păcate, ne-a lovit războiul din Ucraina şi criza conductelor, generală, a tot ce înseamnă metal. Spre exemplu, puteam să începem cu un privat şantierul din Pantelimon, aveam totul semnat şi încă aşteaptă să-i vină conducta din China cu vaporul”, a spus Nicușor Dan, potrivit news.ro.

„Deci 2022 am fi putut să mergem la 50 de kilometri. Aşa, realist, pentru că am pierdut toate lunile astea din cauza crizei de conducte, o să ne ducem pe la 30”, a adăugat el.

Conform primarului, începând din 2024, în București „vor mai fi probleme punctuale” în ceea ce priveşte furnizarea de agent termic, „aşa cum erau în anul 2016-2017”, dar „avariile vor fi tot mai mici”.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/razboiul-din-ucraina-afecteaza-reabilitarea-sistemului-de-termoficare-din-capitala-spune-nicusor-dan-4181478

VIZIONARE crossmenu