Live Residence - Apartamente Bucuresti

În acest articol este prezentat faptul că două linii de tamvai, 25 și 47, dar și traficul spre șoseaua Progresului au fost blocate, deoarece un tramvai a deraiat. Zona respectivă are ansambluri rezidențiale, pe care le puteți viziona pe eDezvoltator.ro, unde sunt prezentate apartamente din zona Prosper Bucuresti.

Un tramvai a deraiat în zona șoseaua Progresului din București. Două linii, blocate timp de aproape o oră
UPDATE ora 14.07: Traficul a fost reluat în zonă. Circulația a fost oprită de polițiști până la remedierea problemei. Încă nu se cunosc cauzele pentru care tramvaiul a deraiat.

Din cauza traficului îngreunat de intervenția STB, șoferii sunt sfătuiți să evite zona. Sensul dinspre șoseaua Viilor spre șoseaua Progresului este blocat. Martorii incidentului au postat pe rețele de socializare imagini cu tramvaiul ieșit de pe șine.

Foto: Geo Bab / Grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov / FacebookFoto: Geo Bab / Grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov / Facebook

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/doua-linii-de-tramvai-din-bucuresti-blocate-dupa-ce-un-tramvai-a-deraiat-4182807

VIZIONARE crossmenu