Live Residence - Apartamente Bucuresti

Doi bucureșteni, arestați după ce au tăiat frânele unei mașini pentru a provoca un accident
Cei doi au fost reținuți miercuri seară, pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor calificat, respectiv complicitate la tentativă de omor calificat.

Faptele au avut în noaptea de 9 mai, în jurul orei 00.20, în Sectorul 5 al Capitalei. Potrivit procurorilor, „pe fondul unei relaţii conflictuale dintre inculpatul C.O. şi persoana vătămată N.G., inculpatul D.C. s-a deplasat cu autoturismul marca Mercedes S Klasse, condus de celălalt inculpat, la imobilul din Sectorul 5, unde locuia persoana vătămată”.

Apoi, a tăiat racordurile de frână de la sistemul frânare faţă al autoutilitarei marca VW, utilizată de aceasta, pentru a-i provoca un accident de circulaţie, în urma căruia să moară.

Parchetul informează că a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a celor doi pe o durată de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/doi-bucuresteni-arestanti-dupa-ce-au-taiat-franele-unei-masini-pentru-a-provoca-un-accident-4187635

VIZIONARE crossmenu