Live Residence - Apartamente Bucuresti

Articolul prezintă faptul că Șoseaua Kriseleff și cartierul Drumul Taberei din Sectorul 1 și Sectorul 6 vor fi închise pe perioada evenimentului „Străzi Deschise”, acest lucru reprezintă un beneficiu pentru locatarii din zonă, deoarece nu vor mai avea parte de zgomotul creat de mașini pe timpul nopții. Dacă sunteți în căutarea unui apartament nou în această zonă, vă recomandăm să vizitați eDezvoltator.ro pentru a vedea o listă completă cu apartamente de vanzare Drumul Taberei și  apartamente de vanzare Piata Victoriei.

Drumul Kiseleff și Drumul Taberei vor fi zone pietonale în cadrul evenimentului ‘Străzi Deschise-București, Promenadă Urbană’ din acest weekend
Weekendul 25-26 iunie include spectacole și activități în aer liber pentru public. Calea Victoriei va rămâne deschisă circulației rutiere, în timp ce Șoseaua Kiseleff și zona Drumul Taberei dintre Valea Ialomiței și Valea Argeșului vor deveni „străzi deschise” pietonilor.
Potrivit ARCUB, în cel de-al șaptelea weekend al „Străzi Deschise” se vor deschide două trasee de mers pe jos:
Șoseaua Kiseleff, între str. Arh. Ion Mincu și strada Monetăriei, între orele 9.00 – 21.00 Drumul Taberei, între Valea Ialomiței și strada Valea Argeșului, între orele 11.00 – 22.00
Zona țintă va deveni zonă pietonală sâmbătă și duminică.
Organizatorii au pregătit o paradă de căței, o expoziție de mașini clasice și un spectacol de piese auto uzate.
Copiii se vor bucura de activități sportive, ateliere de joacă, spectacole de teatru și magie.
În regiunea Valea Ialomiţei – Valea Argeşului, sâmbăta și duminica are loc Festivalul Food Truck.
Următoarele weekenduri Open Street din Districtul 6 vor fi 8-9 octombrie și 15-16 octombrie.
Între timp, în acest weekend, Calea Victoriei nu va fi pietonală, dar pe traseu vor avea loc evenimente artistice și culturale în curtea instituției din zona Căii Victoriei și Bd. Mircea Vodă.
„Open Streets – Bucharest City Promenade”, care se va desfășura pe parcursul mai multor weekenduri din aprilie până în octombrie 2022, vă propune refacerea spațiilor publice pentru locuitorii orașului prin crearea unor trasee temporare de mers pe jos în mai multe zone ale orașului, inclusiv în zona centrală.

VIZIONARE crossmenu