Live Residence - Apartamente Bucuresti

„Astăzi, 30 iunie 2022, ofițeri ai Sediului Poliției București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice 1, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Sediului Poliției Române, au efectuat 48 de percheziții în birourile de pe lângă Tribunalul București de pe lângă supravegherea mandatelor de procuror, 80 de mandate de perchezitie si 32 de ordonante de scoatere a bunurilor din București, lfov, Teleorman, Constanța, Tulcea, Olt, Prahova, Dâmbovița, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Vrancea și Gorj in penal. dosar privind infracțiunea de delapidare”, transmisă de poliția română.

În acest caz, un total de 15 persoane fizice și mai multe companii au fost acuzate de delapidare, conspirație pentru delapidare, fals intelectual, uz de fals și reprezentare falsă.

„Așadar, s-a subliniat că în perioada 2019 – 2022, două persoane angajate la bancă, cu sprijinul unor rude și a șapte persoane juridice, vor fi preluate din fondurile de pensii private”, se arată în Monitorul Poliției.

Conturile de debit se pot face sub formă de plată pentru bunuri sau servicii virtuale, fie prin transferuri directe în conturile suspecților și ale altor persoane fizice, fie prin transferuri în conturile anumitor persoane juridice.

Pe baza probelor administrate, se pare că întrunesc elementele de delapidare (726 fapte semnificative), uneltire în vederea delapidării, fals intelectual, folosire de falsuri și reprezentări mincinoase, reținerea faptelor în sarcina a 15 persoane fizice, dintre care două se aflau în cadrul unei bănci. unitate.

VIZIONARE crossmenu