Live Residence - Apartamente Bucuresti
Articolul face referire la faptul că Florin Chioran, șeful Poliției Locale Sector 5, a fost prins în stare de ebrietate la volan, apoi fără permis, în 2016 și 2018. Condamnat definitiv în 2022 – nu a făcut apel la pedeapsa de un an și două luni amânată. Consilierul local USR Alexandru Dimitriu a reacționat într-o postare live postată pe Facebook, filmată într-un mic parc din Prelungirea Ferentari, zona Livezilor. În această zonă sunt multe apartamente noi în ansambluri rezidențiale, dacă sunteți interesat de apartamente de vânzare din Sectorul 5, eDezvoltator.ro vă oferă un catalog complet.

Reacția internă a venit după ce Libertatea a dezvăluit că șeful poliției locale din Sectorul 5, Florin Chioran, a fost arestat pentru DUI în 2016 și 2018. Cu o condamnare definitivă în 2022 – nu a făcut apel la pedeapsa de un an și a fost amânată pentru două luni.

Marți, în ziua în care Libertatea a publicat articolul despre șeful poliției locale, Primăria Sectorului 5 a postat o galerie foto cu ofițerii care distribuie apă în raion, fără a-l menționa pe Florin Chioran.

Consilierul local USR Alexandru Dimitriu a reacționat într-o postare live pe Facebook, care a fost filmată într-un mic parc din Prelungirea Ferentari din cartierul Livezilor.

Dimitriu a criticat absența poliției locale și extinderea zonelor renovate în care trebuiau să se joace copiii. El s-a referit și la articolul Liberttea, în care a cerut demisia directorului.

“Niciun politie locala nu se vede nicaieri. Am vorbit cu cei de aici. Cei din parc. Mi-au spus foarte clar ca de doua saptamani nu au mai vazut picioarele politiei locale. Haosul este de nedescris Da . Copiii noștri se joacă în condiții mizerabile, de parcă s-ar juca într-o groapă de gunoi, deși este un parc. De ce? Pentru că șeful poliției locale este un infractor dovedit”, a spus Dimit Riou într-o transmisie în direct la Facebook.

El a adăugat că partidele „la putere”, și anume PSD și PNL, au avut un șef al poliției locale condamnat. Lăsăm lupii să păzească oile? Lăsăm o persoană care nu vrea să facă nimic să mențină ordinea și disciplina? Nu”.

L-am chemat pe actualul primar interimar, Melnick, să-l concedieze de urgență pe șeful poliției locale. Luați o persoană capabilă să păstreze lucrurile bune care au fost făcute. Protejați-i pe cei care au muncit, au muncit și speră să trăiască o viață liniștită. Consilier local USR Sector 5 Consilier Alexandru Dimitriu:

“Ne-am săturat de Jaeger. Directorul general este pe cale să demisioneze”, conchide Alexandru Dimitriu.

VIZIONARE crossmenu