Live Residence - Apartamente Bucuresti

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să înceapă o nouă relație, dar nu a durat mult. Acum artistul pare a fi într-o relație cu Horașiu Nicolau, dar nu vorbește niciodată despre povestea lor de dragoste. Recent, ea a spus că își dorește un bărbat discret alături.

Nu este prima dată când Lidia Buble și omul de afaceri sunt prinși împreună. De data aceasta, cei doi erau în oraș, dar și însoțiți de un prieten. După cină, Horațiu Nicolau a plecat acasă cu artistul.

În fotografia celor doi, Lidia Buble conduce cadoul primit de la Răzvan Simion. În iunie 2019, la împlinirea a 26 de ani, vedeta a avut o mare surpriză. Iubitul său de atunci, Răzvan Simion, i-a dăruit mașina visurilor sale.

Horațiu Nicolau este un om de afaceri puternic la sfârșitul de 60 de ani. Bărbatul este divorțat și nașul nunții Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul de radio Telesport unde era director general la Trustul de Presă Realitatea. Madonna cântă la botezul fiicei sale.

În urma divorțului de fosta soție Andrea, omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în compania altor domnișoare. Nu este clar dacă între Horaşiu Nicolau şi Lidia Buble există o relaţie, cei doi nu au făcut nicio declaraţie deocamdată, potrivit imaginilor apărute cu ei.

VIZIONARE crossmenu