Live Residence - Apartamente Bucuresti

În acest articol se prezintă faptul că Claudiu Crețu, director general, Termoenergetica SA, a declarat ca este o revizie normala, care se face la orice instalație. Potrivit acestuia, CET Sud acoperă jumătate din oraș: sectoarele 2 și 3. ‘Gândiți-vă acum, că de la CET Progresul trebuie să dăm apă caldă la Pantelimon și Colentina. Începem progresiv. Astăzi vor avea (apă caldă – n.r.) câteva sute de blocuri’, a spus acesta. Dacă sunteți interesat de apartamente de vânzare din Sectorul 2 și apartamente de vânzare din Sectorul 3 pe eDezvoltator.ro găsiți o listă cu apartamente noi din ansambluri rezidențiale.

Claudiu Crețu, managing director al Termoenergetica SA, declara ca este o revizie normală, care se întamplă la orice instalare. Potrivit acestuia, CET Sud acoperă jumătate din oraș: Sectorul 2 și Sectorul 3.

„Dacă rețeaua este în stare bună, nu sunt atât de multe pierderi, iar presiunea este foarte mare, poate fi preluată de un alt CET foarte repede, care va împinge agentul termic în toate zonele Bucureștiului. Operăm la presiune foarte scăzută din cauza pierderilor, așa că încărcarea rețelei CET Progresul a continuat”, a adăugat Claudiu Crețu.

„Gândindu-ne acum, trebuie să furnizăm apă caldă la Pantelimon și Colentina de la CET Progresul. Începem treptat. Azi vor avea (apă caldă – n.r.) câteva sute de blocuri, a doua zi, câteva sute de blocuri și așa mai departe. Astăzi nu suntem pentru toată lumea”, a mai transmis directorul general al Termoenergetica SA.

Energia termică încălzește aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând aproximativ 8.200 de blocuri și 320 de clădiri. În ea trăiesc 1,21 milioane de locuitori.

VIZIONARE crossmenu