Live Residence - Apartamente Bucuresti

Aceasta este o revizie normală a oricărei instalații. Dacă rețeaua este în stare bună și nu atât de mult deteriorată, iar stresul este foarte mare, poate fi înlocuită rapid cu alta. Preia CET-ul, care va conduce agenții termici în toate zonele Bucureștiului.

Această sarcină de rețea a CET Progresul persistă deoarece rulăm la presiune foarte scăzută din cauza pierderilor. Acum gândiți-vă, începând cu CET Progress, trebuie să furnizăm apă caldă la Pantelimon și Colentina. Începem pas cu pas. Vor avea (apa calda – n.r.) câteva sute de blocuri azi, câteva sute de blocuri a doua zi, și tot așa. Nu putem să-l dăm tuturor astăzi”, a anunțat Claudiu Creto pentru G4Media.

În comunicatul din 4 iunie, Termoenergetica a citat situația CET SUD și „reparații pregătitoare pentru sezonul de încălzire 2022-2023” când a existat o problemă la alimentarea cu apă caldă.

ELCEN își declină orice responsabilitate.

Într-un comunicat de presă emis miercuri, ELCEN a precizat că alimentarea cu apă caldă a bucureștenilor nu a fost afectată de evenimentul ELCEN și de închiderea completă a CET Sud.

“Structura inelară a rețelei de termoficare permite ELCEN să comute încărcăturile termice de la o CET la alta fără a afecta consumatorii. CET București Sud va fi complet închis luni, 4 iulie. Din această zi, consumatorii Rotunjirea CET București Sud beneficiază de termică. agent asigurat de CET Progresu”, Elcen Transmission.

În plus, ELCEN invocă uzura conductelor Termoenergetica, „ceea ce a îngreunat pentru Termoenergetica efectuarea operațiunilor tehnice necesare deturnării aprovizionării de consumatori a CET București Sud către CET Progresu”.

Din acest motiv, compania a declarat că a fost nevoită să întrerupă CET Progresu pe 5 iulie pentru a evita o întrerupere majoră.

„Pierderea rețelei de energie termică și electrică a dus la o scădere abruptă a presiunii sub nivelul de deteriorare, iar centrala era expusă unui risc semnificativ de avarie serioasă. Încălzirea centrală pe conducta de retur în cazul creșterii permanente a cantității suplimentare. apa pe care ELCEN a trebuit sa o injecteze pentru a compensa pierderile de apa din rețea Presiunea apei nu creste cu mai mult de 0,1 bar. Toate cele 4 CET-uri ale ELCEN trebuie să introducă în rețea in plus 2.300 de tone de apa pe ora pe ora. 5 iulie”, se arată în comunicatul de presă.

Pentru a reporni CHP, Termoenergetica a spus că are nevoie de Termoenergetica pentru a asigura „un regim de funcționare acceptabil și numai după identificarea și izolarea acestor zone, Termoenergetica finalizează exercițiul de rerutare”.

„Astăzi, 6 iulie, ELCEN a demarat un cazan de apă caldă (CAF) la CET București Sud până când Termoenergetica a reușit să reconfigureze traseul pentru preluarea CET Progresu. Prin urmare, pentru a asigura continuitatea serviciului de alimentare cu apă caldă în București, ELCEN pot folosi echipamentul de rezervă, care poate fi activat prin întreruperea lucrărilor planificate a fi efectuate în timpul opririi planificate”, a conchis ELCEN.

VIZIONARE crossmenu