Live Residence - Apartamente Bucuresti

Acesta este un mic apartament conceput ca un concept de Anna Marinenko. După cum puteți vedea, apartamentul este plin de culoare. Este un apartament foarte luminos și răcoritor, în ciuda dimensiunilor sale reduse. Chiar dacă este un loc foarte colorat, nu există multe culori acolo. De fapt, cele două culori cele mai izbitoare sunt roșu și verde. Restul apartamentului este fie alb, fie decorat cu culori neutre precum gri.
Observați modul în care totul a fost ales cu atenție și modul în care întregul apartament este sincronizat. Există culori peste tot, de la pereți la mobilier și micile decorațiuni. Pereții sunt cu siguranță foarte atrăgători. Cu toate acestea, au fost colorati și cu moderație. Un singur perete este roșu sau verde în fiecare cameră, iar restul sunt albi. De asemenea, observați modul în care cele două culori principale se completează reciproc. În camera roșie mobilierul este verde, iar în camera verde mobilierul este parțial roșu. Este un joc frumos și un contrast frumos.
Cheia acestui frumos decor interior este moderarea. Este important să nu exagerați interiorul cu culori. În acest caz, echilibrul este perfect. Interiorul este colorat, dar nu până la punctul în care devine deranjant sau obositor. Nu este nici plin de culoare, dar nici alb cu pete mici de culoare. În ceea ce privește restul, decorul este modern și minimalist și acesta este, de asemenea, un factor important pentru designul general. Este foarte interesant modul în care designerul s-a jucat cu puține culori, dar a reușit să creeze un decor contrastant și armonios.

VIZIONARE crossmenu