Live Residence - Apartamente Bucuresti

După cum știți, apartamentele suedeze sunt de obicei foarte luminoase și cu interior alb. Teoretic, ar trebui să se simtă reci și neinvitați, precum și mai puțin confortabili decât de obicei. Totuși, acest lucru nu se întâmplă, mai ales dacă există un amestec de modern și rustic sau unele atingeri retro, cum ar fi în acest caz special. Acesta este un apartament suedez minunat.

Apartamentul este mic, dar nu se simte mic sau aglomerat. Are un design interior scandinav tipic, cu accente de fundal alb, care se remarcă prin simplitatea și aspectul lor natural. De exemplu, insula / barul din bucătărie are un design foarte interesant. Baza este din cărămidă și are acel aspect neterminat, puțin aspru, dar cu mult caracter. Există o porțiune de zid de cărămidă în zona de zi și se potrivește cu insula bucătăriei, creând coeziune în decorul interior.

Există și alte elemente care fac ca acest apartament să se simtă confortabil și confortabil. De exemplu, există o mulțime de elemente din lemn, cea mai vizibilă fiind parchetul care are acel aspect tradițional. Ce este de asemenea frumos este modul în care fiecare cameră a fost personalizată. Dormitorul are un perete de accent foarte frumos, iar spatele din bucătărie este și un punct focal frumos. Apartamentul, deși are o suprafață de 42 de metri pătrați, se simte foarte primitor, confortabil, dar și deschis și spațios.

VIZIONARE crossmenu