Live Residence - Apartamente Bucuresti

Minunatul apartament din Londra este situat într-o fabuloasă clădire din cărămidă roșie, cu servicii de portar și acces la lift. Pentru toate apartamentele de vânzare din Londra, acesta se remarcă datorită pardoselilor impecabile din lemn și piatră, balcon privat, lumină naturală amplă, vedere panoramică, locație superbă, sală de recepție spațioasă cu uși franceze, vestiar pentru oaspeți și zonă de depozitare imensă.

Mobilierul este modern, elegant, precum și foarte elegant. Casa este frumos decorată cu un stil unic. Cu siguranță unul dintre cele mai bune apartamente din Londra, care sunt în prezent la vânzare pe piață. Zona este căutată, așa că mai bine vă grăbiți dacă doriți să locuiți aici.

Apartamentul este destul de mare și acea senzație este accentuată de albul folosit la vopsirea pereților. Mai mult, podeaua din sufragerie este de asemenea albă. Are un aspect modern și curat. Podelele albe nu sunt foarte frecvente atunci când vine vorba de apartamente sau case, dar arată foarte bine aici.

Dormitorul este foarte confortabil, cu podea neagră și pereți neregulați. Îmi place mai ales sistemul de iluminat din dormitor. Toate acele luminițe de deasupra patului arată ca niște stele. Bucătăria și baia sunt, de asemenea, spațioase și frumos proiectate. Simplitatea și modernitatea sunt vizibile în tot apartamentul. Desigur, dacă credeți că este prea simplu sau prea alb, puteți adăuga oricând o culoare sau câteva caracteristici suplimentare.

VIZIONARE crossmenu