Live Residence - Apartamente Bucuresti

Judecând după cum arată acest apartament acum, este greu de crezut că a fost construit în 1915. Acum are un stil modern de la mijlocul secolului care încorporează armonios o serie de elemente moderne și clasice. Observați liniile simple, mobilierul elegant și paleta de culori echilibrată, inclusiv nuanțe neutre și tonuri vibrante care fac ca decorul să iasă în evidență.
Piese de mobilier iconice pot fi văzute în tot spațiul. Masa este centrul atenției din sufragerie și este completată de scaunul clasic și de măsuța cochetă.
Îmi place cât de casual este decorul, în timp ce arată și elegant. Pictura se sprijină de perete în loc să fie montată pe ea, iar podeaua are un finisaj și o culoare foarte frumoase.
Camerele nu sunt deosebit de spațioase, dar lipsa spațiului i-a determinat pe arhitecți să se gândească în afara casetei.
Dormitorul are baie proprie, iar peretele despărțitor a fost parțial demolat. Acum cele două sunt conectate și camera se simte mai spațioasă.
Acest tip de design este adesea văzut în bucătăriile care sunt conectate în acest fel la spațiul de locuit. Aici a fost folosit într-un cadru neobișnuit, dar în aceleași scopuri. Inițial, aceasta pare să fi fost o cameră mică, separată. Acum este conectat la planul deschis.
Rafturile deschise sunt decorate frumos cu obiecte decorative și practice.
Culoarea principală utilizată pentru interior este albul. Este o alegere strategică, deoarece face camera să pară mai mare, mai aerisită și mai spațioasă. Combinat cu podelele din lemn, atmosfera este proaspătă și confortabilă.
Și acolo unde culoarea nu era suficientă, au fost folosite și alte trucuri. Baia minusculă are uși mari de dulap cu oglindă, care adaugă adâncime spațiului, iar atingerea verde este fabuloasă.
Este interesant faptul că plantele au fost folosite pentru a decora băile. Sunt un mod frumos de a adăuga ceva culoare camerei, făcând-o să se simtă proaspătă și elegantă, plus că sunt purificatoare de aer excelente.
Ceea ce pare a fi un fel de balcon nu este o sală de mese foarte frumoasă și luminoasă. O utilizare foarte inteligentă a acestui spațiu și o modalitate de a obține o cameră suplimentară.
Iubește grădina verticală. Rafturile se potrivesc perfect pe perete și este minunat că servesc și ca rafturi pentru un pic de contrast.
Poate ați observat deja că rafturile deschise sunt utilizate pe scară largă aici. Sunt foarte utile dacă aveți nevoie de mult spațiu de depozitare, dar nu doriți să ocupați camera cu mobilier voluminos, care ar face doar să pară mai mic.

VIZIONARE crossmenu