Live Residence - Apartamente Bucuresti

Amplasată la marginea munților, această casă emană felul cum arată arhitectura contemporană la momentul actual. O formă simplă dreptunghiulară așezată deasupra luminilor orașului, cu vedere la munți în timp ce se îndreaptă spre ea, această casă pare să fi fost construită pentru a-și aprecia împrejurimile (și felul în care pare să plutească, poate face ca casa să fie separată de împrejurimile sale). 

 

Arhitecții implicați în proiect nu s-a oprit în a oferi vederi stelare din toate virajele și colțurile acestei case. Casa este cu adevărat luxoasă și puteți aprecia cu adevărat arhitectura contemporană din interiorul casei. Cu vederi panoramice care cuprind toate pereții, pardoseli simple din lemn de esență tare și accente de piatră, acesta este un aspect pitoresc la o casă modernă aproape perfectă. 

 

Și mai mult, designul interior și mobilierul sunt foarte simple, permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce înconjoară casa, mai degrabă decât asupra a ceea ce este în ea. Pentru a avea o casă de această dimensiune, echilibrată pe o grindă mult mai mică, e necesară o planificare destul de intensă, dar cât de satisfăcător trebuie să fie să simți că pare plutesti deasupra copacilor tot timpul. Casa este cu adevărat armonioasă cu împrejurimile sale; în timp ce este în întregime contemporană, este totuși aproape modestă și reținută.

VIZIONARE crossmenu